Julfest i Luleå höll på att sluta i krig.

image262
Linda Bentzing även kallad "Linda B" var kvällens stora stjärna.


Från fest till totalt kaos

LULEÅ.
Julgalan förvandlades från fest till totalt kaos när det var dags för jättepubliken att hämta ytterkläderna.
Det handlade om tusentals ilskna och panikslagna människor i timslånga köer.
Norrbottens-Kuriren i samarbete med Sommarmoln.se sökte igår förgäves ansvariga för en kommentar.

Jerry Williams, Linda Bengtzing, Andreas Johnson, Markus Fagervall plus en handfull artister som bl a Rolling Stones stod för stjärnglansen. Julgalan blev som vanligt en succé när det gällde underhållningen.

När sedan Rolling stones  och vår stora stjärna Marcus " Idol" Fagervall  samt de andra artisterna hade levererat havererade organisationen runt Julgalan totalt. Från midnatt och en och en halv timme framåt var kaoset totalt framför disken till garderoben.

-De sprang ju som yra höns där bakom disken, säger Leffe som tillsammans med sambon Bettan Boop hade betalat 1.400 kronor per biljett, fast vi är ju företagare som tjänar massor med pengar det är inte det som är problemet, utan det som det gäller är att vi vill att dom ska visa respekt för oss då vi väl vill ut.

Det var köer, köer, köer ... Jag går aldrig mer på Julgalan, säger Bettan Boop som gav högsta betyg till artisterna.
"Idol" Marcis var fantastisk!"! I övrigt hade hon mycket mer att önska.

-Maten var ljummen, det var slagsmål lite överallt speciellt då Keith och Mick skulle äta. Jag tyckte faktiskt synd om de som jobbade. Det är ris till organisationen och ros till artisterna speciellt till Linda B.

image263
Rolling Stones intog scenen kl 22.45 efter det att Linda Bentzing hade uppträtt. Även Stones medlemmarna tycker att det var svårt att få ut sina kläder ur garderoben efter showen " vi fick vänta i 1 tim och 4 min"  det är lite för lång tid tycker Keith.

Nära att bli ett krig

Inne i garderoben, som enligt uppgifter sköttes av en lokal idrottsklubb, såg det ut som en krigszon. När det var som värst var stämningen riktigt obehaglig och personal ställde sig upp för att få den ilskna publiken att minska på trycket mot disken. Panik rådde och ordningsvakterna var chanslösa när de försökte mota tillbaka folkmassan.

Ett antal uppgivna och besvikna besökare tog saken i egna händer och tog sig in i garderoben.
Under söndagen försökte Kuriren tillsammans med Sommarmoln.se nå någon ansvarig på produktionsbolaget Svensk nöjesutveckling, som är ansvarig för Julgalan, men utan att lyckas, enda kommentar man lämnar är " vi förstod att Idol Marcus skulle dra mycket folk men kanske inte så mycket som det nu kom".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0