Sommartips för en lyckad Sommar - Strandtennis.Pris ca 50 kr.Sporten som t.o.m slår vanlig tennis,
Strandtennis är fantastiskt roligt och  har en sommarkänsla som slår det mesta.
Bollar finns i kulörta sommar färger som cerise, rosa, ljusgrön och sommargul, och bollarna finns i olika hårdheter.
Hårdare boll är lika med snabbare spel.

Fina ställen där jag spelat strandtennis på är bl a stranden i Alcudia ( Mallorca) med mina kompisar J- O och Katarina samt K's syster Kicki, fin långgrund strand som gjord för denna sport!


Alcudia ( se pilen)

Gräsmattan på Gammelv 12 i Älvsbyn där jag bodde i ca 12 år, en något sluttande gräsmatta men med  en fantastisk vy över hundberget och  Pite-älven.
Skönt att ta en pause i spelet, och gå in i lägenheten och dricka ett glas kall saft, för att sedan gå ut och spela, då dagen har förvandlats till kväll, och solen vill aldrig gå ned.
Lovley - Midnattsol!


Gräsmattan i Älvsbyn / my old home

Gräsytorna vid Lillstrands badstrand, perfekt ställe att spela strandtennis på, dels är Lillstrand norrbottens i särklass vackraste badställe ( kanske Sveriges och event Eurpas oxå) och  det som bidrar till att det är  så bra att spela där är närheten till det uppfriskande sommarvattnet i Lillstrandssjön, där man kan simma ut km efter km och lägga sig på rygg och uppleva hur fantastsikst allt är.


Lovely Lillstrand

Och ligger man där på rygg så kan man se vackra Cumuls sommarmoln på en blå sommar himmel.Strandtennis får  betyg "5 Sommarmoln"!!

"Detta tack vare att det är spel som man aldrig blir less på, ett spel som är lätt att ta med, ett spel som alla kan spela, ett spel som gör dig sommarbrun, ett spel där det enda du förlorar är kalorier och inte nog med det.....

.....på kvällen då mörket har lagt sig över stranden så kan du fortsätta med ditt strandtennis spel, denna gång dock utan racketar, endast med den cerisa bollen.

- Då kan du kasta gris."

Musik att lyssna på en skön sommarkväll

Chet Baker - Come rain or come shine

"Days may be cloudy or sunny
Were in or were out of the money

But Im with you always, Im with you rain or shine"

Så spela strandtennis - Även DU!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0