Att återvända : Storberget / Vidsel
Storberget / Vidsel den 3e AUG 2010 Kl 16.44

Medans M försökte springa bort fr myggen och L gjorde allt för att slå sitt rekord i att trixa med fotboll så gick jag några steg bakåt för att kunna få en bild över hur slalombacken en gång i tiden hade sett ut.

Allting var borta och igenvuxet men jag kunde se konturerna över det som en gång i tiden hade varit  tisd,torsd.lörd, söndags nöjet för oss.

Tisd samt torsdag var backen öppen mellan 17.30-20.30, lördag och söndag var det 09.30-15.00 som gällde.7 April 1990 Kl 14.26 / Sista åket i Storberget

Av ngn konstig anledning hade jag fått för mig att ta liften upp med ländåkningskidor för att sedan ploga bromsa hela vägen ned. 
Då jag kom ned så drack jag varm choklad i värmestugan och åt en ostsmörgås, efter det så tog jag bilen och åkte hem.
Jag visste inte att det skulle dröja 20 år innan jag skulle komma hit igen, och att allting då skulle vara borta och igenväxt. 3e Aug 2010 Kl 17.44

Till höger om liften var "branten", Om man ville styla så skulla man komma i så hög fart som möjligt där för att event tjejjer som åkte i liften skulle se en.

Till Vänster om liften var skogen, det var inte tillåtet att åka där, men vi gjorde det endå, en gång så kostade det mig ett benbrott, avbruten skida samt uppklippta slalombyxor som läkaren var tvungen att göra då jag kom in på akuten.

Jag vänder mig om och går tillbaka till bilen, M Och L sitter där i skydd mot myggen, kl har nästan hunnit bli 18 och jag 44.

Slalom 1975
 

 

 

 


The new Tv....


Vi köpte en ny TV som hade USB kontakt, plötsligt kunde man se gamla bilder på TVn över en tid som gått...
Jag var inte 44 år längre utan 12 och höll febrilt på att bygga ett flygplan i mitt rum i Vidsel, jag hade lim på fingrarna, på piloten och på vingarna, jag berättade för M om kampen att få i hop planet.
Vi skrattade så vi höll på att dö.

Efter det så tog jag ut USB stickan ur Tvn och bytte kanal till " På Spåret", helt plötsligt var vi inte i Vidsel längre utan på väg med tåg mot Bombay, en resa i full super HD kvaliteet med 5.1 ljud.

Aeroplane song

" So get yourself on that aeroplane
cos its been far long
since you went away "


RSS 2.0