Summer memories - 4


Vors jär väskan nagecht? / Väntar på bagaget

Landade drygt 4 timmar senare, morgonen hade bytts till dag, och 19 grader med växlande molnighet hade bytts till högtryck, sol och en temperatur på 36 grader.. i skuggan..
Allt hade helt plötsligt förändrats  på lite drygt 4 timmar.

Dom sovande läsande resenärerna hade vaknat och väntade nu vid bagagebandet på att deras resväskor skulle komma, vi hade tillsammans klivit av det trånga planet som bara hade en fungerande toalett, och vi hade sagt "thank u, bye, bye, i love Turkey" till en leende turkisk flygbesättning som stod vid dörren och vinkade av oss då vi lämnade planet.

Nu stod vi alla och väntade på våra bagage, det gällde att hitta resväskan så snabbt som möjligt för att sedan gå ut och mötas av den turkiska sommarhettan. Turkey here we come!


Kolla kolla Älskling en Turkisk flagga , en turkisk bensinmack och Turkiska sommarmoln, det måste vi fota.. Klick!

Reseledarna stod på rad och väntade på oss då vi kom ut från flygplatsen, vi uppgav våra namn och dom pekade på olika abussar som skulle ta oss från flygplatsen för vidare färd till Side, Antalya, Alanya.

Själv skulle vi till Alanya, till Hotell Karat, vi gick mot buss Nr 31 och en stekande brännade sol sken från en klarblå himmel.

Då alla hade satt sig i bussen så hälsade  en förkyld reselearen oss välkommna till Turkiet, och sa" jag kommer inte att berätta så mycket"
Men hon hälsade oss i alla fall välkommna och berättade att man skulle dricka mycket, att solen är otroiligt het här i Turkiet denna tid på året, att man ska använda sig av solskyddsmedel, samt att man inte ska dricka vattnet från kranen utan man skulle köpa vatten.

Jag och M hade stigit upp kl 03.00 hemma i Västerås, vi hade sovit i ca 2-3 timmar, nu var klockan 15 och nu var vi på väg med buss till Alanya.

2.5 timme senare skulle vi vara framme vid vårat hotell, detta efter flera stopp vid andra hotell där resenärer från denna buss förhoppningsfulla klev av, vi var sist av alla att kliva av.

Det bästa med en resa är NU, då man har allting framför sig!

LOVLEY, Here we come again!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0